Projectzangers gezocht voor Engelandreis

Van 27 mei tot en met 1 juni gaan we met een groot deel van het koor naar Norwich en Cambridge. Daar verzorgen we 2 keer een Choral Evensong in Norwich Cathedral. Ook geven we 2 informele concerten in Cambridge en in de abdijkerk van Wymondham.

Projectzangers gezocht

Voor een goede balans in het koor zoeken we nog enkele tenoren, sopranen en alten. Daarom nodigen we je graag uit om als projectzanger met ons mee te gaan.

Wil je mee? Dan verwachten we van je dat je:

 • een goede amateurzanger bent. Bij twijfel kunnen we je vragen een stemtest te doen;
 • vanaf 7 mei meerepeteert (eerder kan ook). Repetities zijn op dinsdagavond van 19.20 tot 21.20 uur in Klooster Nieuw Sion, Vulikerweg 6 te Diepenveen;
 • de muziek thuis zelfstandig instudeert.

Aanmelden

Je kunt je tot en met 31 maart 2024 aanmelden via onderstaand formulier. We nemen daarna contact met je op.

 Meer over de Engelandreis

Programma

De reis ziet er in grote lijnen als volgt uit:

Maandag 27 mei - Laat in de ochtend vertrekken we vanaf Klooster Nieuw Sion. We gaan met de boot van Hoek van Holland naar Harwich. We komen rond 22.00 uur aan bij ons hotel in Ipswich.

Dinsdag 28 mei - Rondleiding door Norwich Cathedral. Repeteren in de Song Room van de kathedraal. In de middag is er tijd om de oude stad te verkennen. Van 16.00 tot 17.00 uur repetitie in de Choir Stalls. Om 17.30 uur: zingen Evensong in de kathedraal.

Woensdag 29 mei - Repeteren en paar uur de tijd om de oude stad te bekijken. Om 17.30 uur: zingen Evensong in de kathedraal.

Donderdag 30 mei - Bezoek aan de oude universiteitsstad Cambridge. Met onder andere een rondleiding langs de vele bezienswaardige plekken die Cambridge rijk is. We hopen in een van de kapellen die Cambridge rijk is een informeel concert/optreden te verzorgen. Als er op deze dag door een van de collegekoren een Evensong verzorgd wordt, zullen
wij zorgen dat we daar aanwezig kunnen zijn.

Vrijdag 31 mei - Bezoek aan de abdijkerk van Wymondham waar we een informeel concert mogen zingen. Hierna kunnen we een bezoek brengen aan een typisch Engels landhuis “Ickworth Estate” vlakbij Bury Saint Edmunds. In dit huis zie je in gedachten ‘Mylord and Mylady’ nog rondlopen. We reizen door naar Long Melford en brengen een bezoek aan een van de mooiste dorpskerken van Engeland. Uiteraard kunnen we er ook even zingen. Halverwege de avond stappen we op de boot in Harwich.We slapen op de boot en komen zaterdag 1 juni in de ochtend aan in de haven van Hoek van Holland. We reizen terug naar huis.

Kosten deelname

De kosten liggen rond de € 779 per persoon. We schrijven 'rond de' omdat het bedrag lager kan worden als er meer dan 30 deelnemers zijn. En we zijn hard bezig via sporsoracties geld in te zamelen voor de reis.

Inbegrepen bij de reis:

 • Vervoer met luxe touringcar(s).
 • Bootovertocht Hoek van Holland – Harwich – Hoek van Holland
 • 4 hotelovernachtingen in 3- of 4-sterren hotels op basis van tweepersoonskamers
 • 4 maal ontbijtbuffet
 • 2 maal diner in het hotel
 • 1 overnachting aan boord op basis van tweepersoonshutten
 • een deel van de activiteiten, zoals rondleidingen

Niet inbegrepen bij de reis:

 • toeslagen eenpersoonskamer (totaal hotel €150) of hut (€ 30),
 • reis- en annuleringsverzekering
 • enkele maaltijden